Evijärven synttärikemuilla viihdyttiin isolla joukolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Noin 370 lasta ja nuorta opettajineen ja taustajoukkoineen juhlisti Evijärven kunnan 150-vuotisjuhlavuotta Nuorisoseuralla.

-Tänään meillä on hieno määrä osallistujia tässä juhlavuoden avaavassa tilaisuudessa ja on hyvä asettaa tavoitteeksi pistää tulevissa tapahtumissa tästä paremmaksi, totesi kunnanjohtaja Teemu Kejonen.

Mainos

Juhlassa nähtiin koululaisten esityksiä. Yhteislauluna laulettiin Evijärvi. Virallisen osuuden jälkeen hurviteltiin; ohjelmassa oli disko sekä toimintapisteitä. Ja mitäpä olisivatkaan juhlat ilman kakkua? Sitäkin oli tarjolla, ja kahvia kanssa (tai mehua).

Lue juhlasta sekä Evijärven juhlavuoden suunnitelmista lisää ensi viikon lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.