Veto palasi voittokantaan

Vimpelin Vedon korisnaiset palasivat voittojen tielle kukistettuaan Helmi Basketin.

Sarjan perää pitävä nuori helsinkiläisjoukkue kaatui lukemin 79-58 (46-24). Kotijoukkueesta paistoi peli-ilo ja myös joukkueena pelaaminen oli kuosissaan. Voitosta huolimatta Veto on edelleen äärimmäisen tasaisessa sarjassa kahdeksantena. Ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa tutkaillaan Vedon mahdollisuuksia kuuden parhaan ja pudotuspelijoukkueiden joukkoon sekä tutustutaan uransa ensimmäisen naisten pääsarjatason ottelun Vedossa pelanneeseen lapualaiseen Silja Viitaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.