Ja some soi

Vimpelin Yrittäjät järjesti perjantaina Some-Säpinät, jossa puheenaiheeksi nousi sosiaalisen median käyttämisestä yrityksen markkinoinnissa.

Illan aikana oli lupa somettaa – jopa kesken alustusten. Kolarin Äkäslompolossa pinta-alaltaan Suomen suurinta K-Marketia pyörittävä Sampo Kaulanen kävi kertomassa oman tarinansa Vimpelistä ja sen ulkopuolelta yhteiskoululle saapuneille yrittäjille ja yritysten edustajille. Vimpeliläinen viestintäalan yrittäjä Susanna Korkiatupa kertoi puolestaan omia kokemuksiaan sosiaalisen median hyödyntämisestä.

Perjantai-illan sanomaa ja Sampo Kaualsen kuulumisia voi lukea tarkemmin keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.