VM-Carpet ehdolla juhlavuoden pienyrityskilpailussa

Julkaistu:

Aihe:

Pienyrityksille suunnattu Suomi 100 -juhlavuoden 100 hyvää Suomesta – kumppanuusohjelma poiki monipuolisia ideoita ja ehdotuksia. Ohjelmassa valitaan sata Suomi 100 -tuotetta tai -palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea.

Mainos

Järviseudulta kumppanuusohjelmaan pääsi mukaan VM-Carpet. Heidän tuotteenaan on matto. Etelä-Pohjanmaalta äänestykseen valittiin mukaan kaikkiaan 12 yritystä.Valinta tapahtuu 202 ehdokkaan joukosta yleisöäänestyksellä, joka on avoinna 15.−28. helmikuuta osoitteessa https://100hyvaasuomesta.fi/.
100 hyvää Suomesta tuo suomalaiset pienyritykset ja niiden tuotteet ja palvelut mukaan juhlavuoden tarjontaan. Kampanjassa haetaan sataa Suomi 100 -tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Yleisöäänestyksellä valittavat sata suosituinta pääsevät juhlavuoden viralliseksi tuotteeksi tai palveluksi ja saavat käyttöönsä Suomi 100 -tunnuksen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.