Jäärata-ajo häiritsee

Kortesjärven Ylikylässä Pitkäjärven jäällä on ruvettu ajamaan luvattomasti jäärata-ajoja.Osallistujia on ympäri maakuntaa. Kyläläiset ovat kokeneet tämän hyvin häiriölliseksi ja meteli on aivan valtava.
Järvi kuuluu Ylikylän osakaskunnan haltuun. Osakunta istutti järveen viimesyksynä kuhan poikia ja varmaan nämä häiriintyvät tällaisesta toiminnasta. Osakaskuntaan ei kukaan ole ollut yhteydessä luvan saamiseksi. Jos nämä ajot eivät lopu, ollaan poliisiin yhteydessä.

Sakari Valkama
osakaskunnan esimies.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.