Taukotupa tarjoaa kohtauspaikan

Evijärven evankelis-luterilainen seurakunta on avannut Satasaaren kiinteistöön Taukotupa-kahvilan. Taukotupa on tarkoitettu nimensä mukaisesti paikaksi, jossa voi istahtaa hetkeksi alas kesken asiointireissun tai päivälenkin.

– Mitään ostopakkoa ei ole, diakonissa Anne Heikkilä painottaa ja kertoo, että seurakunta haluaa tarjota ihmisille ennen muuta kohtauspaikan.

Heikkilä ehti haaveilla seurakunnan omasta kahvilasta useamman vuoden. Lue Taukotuvasta lisää viime viikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.