Liikuntatiloille rakennuttamistoimikunta

Kauhavan kaupunki on talousarviossaan varannut 3,2 miljoonan euron määräraha Alahärmän rakennettaviin liikuntatiloihin. Hanke toteutetaan vuosina 2017-18.

Kaupunginhallitus on valinnut Alahärmän liikuntatilojen rakennuttamistoimikuntaan luottamushenkilöedustajiksi Niina Övermarkin (puheenjohtaja), Martti Puronvarren, Keijo Ylisen sekä Seppo Malmin. Viranhaltijoista toimikuntaan on nimetty rakennuttamispäällikkö Jorma Ylirinne, liikuntaohjaaja Jyrki Peltokangas, liikunnanopettaja Petri Järvi ja tekninen johtaja Juha Takamaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.