Vimpeliin minigolfrata

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunnan keskustassa sijaitsevaan Lukkarinpuistoon rakennetaan minigolfrata.

Vimpelin kunnan tekninen toimi ja vapaa-aikatoimen ohjaaja Ari Takala ovat lanseeranneet minigolfradan rakennuskilpailun. Kilpailuun osallistujat suunnittelevat yhden tai useamman radan eli väylän. Toteutettavat radat ovat erinäköisiä ja vaikeusasteeltaan erilaisia. Kilpailun aiheena on Vimpeli 150 vuotta ja Suomi 100 vuotta.

Kilpailuaika alkaa maanantaina 13.3. Kilpailun voittaja julkistetaan huhtikuun 28. päivänä. Kunta on varautunut kustantamaan materiaalit kymmeneen ensimmäiseen rataan.

Kilpailusta lisää 15.3. ilmestyvässä Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.