Vimpeliin minigolfrata

Vimpelin kunnan keskustassa sijaitsevaan Lukkarinpuistoon rakennetaan minigolfrata.

Vimpelin kunnan tekninen toimi ja vapaa-aikatoimen ohjaaja Ari Takala ovat lanseeranneet minigolfradan rakennuskilpailun. Kilpailuun osallistujat suunnittelevat yhden tai useamman radan eli väylän. Toteutettavat radat ovat erinäköisiä ja vaikeusasteeltaan erilaisia. Kilpailun aiheena on Vimpeli 150 vuotta ja Suomi 100 vuotta.

Kilpailuaika alkaa maanantaina 13.3. Kilpailun voittaja julkistetaan huhtikuun 28. päivänä. Kunta on varautunut kustantamaan materiaalit kymmeneen ensimmäiseen rataan.

Kilpailusta lisää 15.3. ilmestyvässä Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.