Alkuopetus Kivikouluun

Lappajärven kunnan sivistyslautakunta esittää, että alkuopetuksen yksikön oppilaat siirrettäisiin Kivikouluun lukuvuodeksi 2017–2018. Tarvittaessa koulu toimisi myös pidempiaikaisena ratkaisuna.
–Silloin on koko ensi talvi aikaa tehdä Kotiahonkujan kiinteistössä (alkuopetuksen yksikössä) tutkimuksia ja päättää rauhassa, mitä rakennukselle tehdään, sivistysjohtaja Tarja Puro toteaa.
Erillistä parakkirakennusta ei nähdä esityksessä tarpeelliseksi, vaan sen tilat voidaan tarvittaessa korvata Kivikoulun pihassa olevalla yksiöllä. Ihanteellisin pitkäaikainen ratkaisu olisi esityksen mukaan joko uuden koulun tai koulukeskuksen rakentaminen.
Vaikka alkuopetuksen yksikkö korjataankin, lähtökohtaisesti sitä ei suunnitella käytettäväksi opetuskäyttöön.
–Nyt pitää odottaa raportit sisäilmasta ja homekoiran havainnoista. Niiden perusteella sitten mietitään, miten remontoidaan ja mitä varten, Puro kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.