Kortesjärveltä 17 ehdokasta

Kauhavalla kevään kuntavaaleissa on 157 ehdokasta. Yhdeksän enemmän kuin vuoden 2012 vaaleissa, vaikka puolueissa on yleisesti todettu, että ehdokashankinta ei ole ollut helppoa. Kauhavan valtuustoon valitaan 43 valtuutettua.

Vasemmistoliitolla ei edellisissä vaaleissa ollut lainkaan ehdokkaita Kauhavalla, nyt puolueella on neljä ehdokasta. Perussuomalaisilla ehdokkaita on 22, keskustalla 52, kristillisdemokraateilla 16, sosiaalidemokraateilla 16, vihreillä kaksi, kokoomuksella 43, itsenäisyyspuolueella yksi sekä valitsijayhdistys, jolla on yksi ehdokas.
Kortesjärveläisiä ehdokkaita ei vasemmistoliiton, perussuomalaisten, vihreiden ja valitsijayhdistyksen listalla ole. Keskustan listalta valtuustoon pyrkii seitsemän ehdokasta, kokoomuksen listalta kuusi, SDP:n listalta kolme sekä kristillisdemokraattien listalta yksi ehdokas.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.