Luvatonta jääajoa Evijärvellä

Jäällä ajavat terroristit ovat taas tehneet radan Haapajärven jäälle. Miten on mahdollista, että tällaista ilkivaltaa sallitaan?

Ihmiset eivät enää uskaltaudu jäälle hiihtämään ja nauttimaan luonnon rauhasta, lapsiperheistä puhumattakaan. Vanhat autonromut alkoivat häiriköinnin jälleen 3.3. iltapimeässä ja se huipentui sunnuntaina 5.3. aamupäivällä jatkuen iltahämärään saakka. Tämä yhtäjaksoinen meteli jatkui liki kymmenen auton voimalla koko päivän.

Mikä ihmeellisintä, suurin osa näistä kaahaajista on muulta kuin Haapikylästä. Kuka korvaa järven saastumisesta aiheutuvat haitat? Entä ranta-asukkaiden kärsimät melu ja muut haitat? Entä järven virkistyskäytön estyminen?

Kyläläinen
Evijärvi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.