Vastaus Vertasen kirjoitukseen

Vertanen väittää, että vuosikatteen prosenttiosuus poistoista olisi 27 prosenttia.Kuitenkin 2016 vuosikate näyttää olevan noin 471 000 positiivinen. Poistot ja arvonalentumiset ovat yhteensä noin: 444 000. Eli näillä näkymin prosentti olisi yli 100 prosenttia. Tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajan olisi syytä tarkastaa numerot ennen kuin luo epätoivon ilmapiiriä kuntalaisille.

Juha Alkio
valtuuston puheenjohtaja

Aapo Kirsilä
valtuuston 1 varapuheenjohtaja, Evijärvi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.