Kevytväyläsuunnitelma oli nähtävillä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärvellä Kukkolantien kevyen liikenteen väylän tiesuunnitelmaluonnos on esitelty maanomistajille ja yleisölle. Suunnitelman ovat laatineet Aluetaito Oy:stä Juha Porre ja Miika Väärämäki.

Suunnitelmassa kevyen liikenteen väylä rakennetaan erillisenä. Kaistojen väli on noin viitisen metriä.
– Näyttäisi siltä, että kevyen liikenteen väylää tuodaan vähän lähemmäs tietä, kuin mitä näissä tiesuunnitelmissa on esitetty, toteaa Juha Porre esittelytilaisuudessa esiin nousseista asioista.
– Tässä vaiheessa kevyen liikenteen väylää tehdään kilometrin verran. Ne ovat sitten poliittisia päätöksiä, kun mietitään kevyen liikenteen väylän jatkamista kantatielle saakka, toteaa kaupungin yhdyskuntatekniikan päällikkö Raimo Rajala.
Kevyen liikenteen väylän rakentamiseen käytetään Kortesjärven ylijäämävaroja noin 100 000 euroa, summa ei kuitenkaan riitä, vaan hankkeeseen käytetään lisäksi myös kaupungin investointivaroja.
– Pidämme maanomistajien kanssa vielä uuden neuvottelun ja sovimme asioista. Suunnitelman mukaan hanke lähtee urakkakilpailuun keväällä ja työt käynnistyvät syksyllä, sadonkorjuun jälkeen. Väylä päällystetään seuraavana kesänä, kertoo Rajala.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.