Muistetaan veteraaneja

Tänä juhlavuonna, jolloin Suomi on ollut itsenäisenä 100 vuotta, toivoisin, että sotaveteraaneja muistettaisiin ja käytettäisiin ne rahat, joita on kerätty sotaveteraanien hyväksi.Ja jos ne loppuvat, niin varmasti Suomen kansa kerää lisää. Sotaveteraanit ovat kovan työn tehneet ja ansaitsisivat siitä kiitoksen. Ettei käy niin että kun viimeisestä veteraanista aika jättää, niin pystytetään rahoilla patsas ja muut juhlistavat sitä illallisilla. Annettakoon kiitos ja kunnia kenelle se kuuluu, eli sotaveteraaneille, ennen kuin se on liian myöhäistä.

Kiitos itsenäisestä Suomesta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.