Vimpeli hoi!

Tuossa tuli tieto, että Vetelistä loppuu lukio.Tässä on meillä nyt tuhannen taalan tilaisuus saada lukioon lisää opiskelijoita sekä Jamiin Lappajärvelle myöskin oppilaita lisää. Ammattikouluun on tulossa nuoria opiskelemaan Vetelistä, joten Vimpelin päättäjien puhelimet soimaan Vetelin suuntaan.

Määrät voisivat olla, että lukioon ja Jamiin noin 15 opiskelijaa. Linja-auto Vetelistä Vimpeliin ja jatkokyyti toisella linja-autolla Jamin Lappajärven opetuspistettä kohti.

Nyt on tilaisuus, jota harvoin tarjotaan nuoriso-opetukseen. Tämä ehdotus koskee niin nykyisiä kuin tuleviakin Vimpelin päättäjiä. Nyt toimintaa.

Aimo Huopana

Kuntavaaliehdokas, SDP, Vimpeli

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.