Rhizottome soi raikkaasti

Vimpelissä Heini ja Pekka Ylisuutarin kotona järjestetyssä konsertissa kuultiin ranskalaista Rhizottome-duota.

Armelle Dousset’n haitari ja Matthieu Metzgerin sopraanosaksofoni ja eivät soineet suinkaan haikeasti vaan monipuolisesti ja raikkaan rohkeasti. Rhizottomen maailmanmusiikista versovaa soittoa kuunteli noin 50 kuulijan joukko.
Lisää Rhizottomesta ja Vimpeliin rantautuneesta kotikonserttikonseptista keskiviikkona 21.3. julkaistussa numerossa. Katso myös video saman lehden digitaalisesta numerosta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.