Lappajärvellä palkitaan kaksi satatonnaria

Etelä-Pohjanmaan Karjakerho palkitsee 21.4. järjestettävässä kevätkokouksessaan maakunnan satatonnarit.
Lappajärvellä yli 100 000 litraa lypsäneitä lehmiä on kaksi. Pohjoispään veljesten Rannan Typykkä on tuottanut 100 138 litraa, Marjo ja Eero Karin Linnukka 100 022 litraa.
Rannan typykkä oli koko tilaston kolmanneksi eniten maitoa lypsänyt lehmä. Piikkipaikan vei kauhavalaisen Marko Finnin Tytti, jonka tulos oli 100 343 litraa. Linnukka puolestaan oli listan sijalla 10.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.