Jami yhteistyöhön CAP-Groupin kanssa

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun koulutuskuntayhtymä (Jami) tekee logistiikan tutkintoon liittyvän koulutussopimuksen Suomen suurimman kuljettajakouluttaja CAP-Group Oy:n kanssa.CAP-Autokouluja on 56 ympäri Suomea. CAP toteuttaa myös suurimman osan puolustusvoimien kuljettajakoulutuksista. CAP on tuonut verkko-opintoihin keskittyvän etäteorian teoriaopiskeluun ja sittemmin simulaattorit osaksi ajoharjoittelua.

CAP-Autokouluissa kaikki teoriaopinnot voi opiskella virtuaaliluokassa asiakkaan niin halutessa. Kyse ei ole valmiista nauhoituksista tai täysin itsenäisestä opiskelusta. Opiskelija valitsee verkosta mille tunnille hän osallistuu ja tunteja on tarjolla päivisin, iltaisin, viikonloppuisin…Etäteoriatunnilla on opettaja paikalla ja ryhmä opiskelijoita. CAP toteuttaa ensi syksystä lähtien Järviseudun ammatti-instituutin logistiikan opiskelijoiden C ja CE-korttikoulutukset sekä kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksen.

Mainos

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.