Vimpelissä palaa omakotitalo

Vimpelin Rantakyläntiellä palaa noin sadan neliön kokoinen, puolitoistakerroksinen omakotitalo.

Sammutustyöt ovat yhä käynnissä. Henkilövahingoilta vältyttiin.
Talossa ollut asukas oli havahtunut tulipaloon, mennyt ulos ja soittanut pelastuslaitoksen paikalle. Puoli kahdeksan aikoihin illalla talon sammutustöitä jatkettiin edelleen. Rakennuksen peltikaton alla oleva huopakatto oli yhä tulessa. Palovahinkojen lisäksi rakennus tulee kärsimään mittavista vesivahingoista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.