Koulukyydityksistä

On kovin ikävää, että liikennöitsijä Herneniemi lakkautti linja-auto vuoron, jolla Vimpelinkin oppilaita kuljetettiin Lappajärvelle Jamiin. Asia on valitettava, koska kyseinen linja lopetettiin kesken lukuvuoden.  Onneksi vanhemmat ovat olleet aktiivisia ja ottaneet yhteyttä.

Tulevana maanantaina 10.4. kunnanhallitus käsittelee asiaa ja mietimme, mikä olisi hyvä ja oikeudenmukainen ratkaisu siihen, että saamme lukukauden kunnialla loppuun. Hyvää kevättä ja menestystä opiskeluun!

Marja-Leena Laakso

Kunnanhallituksen puheenjohtaja

Vimpeli

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.