Kuntalaiset mukaan strategian laatimiseen

Alajärvi päivittää vuonna 2013 valmistunutta strategiaansa. Avuksi otetaan kansalaiskysely, jonka voi täyttää kaupungin nettisivulta löytyvän linkin kautta.

–Uusi valtuusto lähtee päivittämään strategiaa ja hyväksyy sen vuoden loppuun mennessä. Valmistelutyö on jo aloitettu ja siihen liittyen kysymme kaupunkilaisilta, millainen Alajärvi voisi olla vuonna 2030, kertoi kaupunginjohtaja Vesa Koivunen.

–Toivottavasti koululaiset opettajineen ottaisivat tämän ohjelmaansa.

10-kohtaisessa kyselyssä on myös avoin kohta, johon voi jättää risuja ja ruusuja sekä ehdotuksia.

–Tämä on uuden kuntalain mukaista kuntalaisten kuulemista ja annetaan heille mahdollisuus vaikuttaa oman kunnan asioihin, Koivunen totesi.

Kyselyn tuloksista saadaan valmis analyysi ja vapaisiin kohtiin jätetyt vastaukset käydään läpi. Tulokset julkaistaan syksyllä, kunhan uusi valtuusto on saanut ne käsiteltävikseen.

Kysely on avoinna 20. huhtikuuta saakka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.