Vimpelissä on vetoa

Täällä Vimpelissä on hyvä elää ja asua uskovana, tulee usein verrattua synnyinseutuuni Inkeroisiin, jossa on hengellisesti todella kuivaa. Seurakunnissa ei tapahdu juuri mitään, ei edes jumalanpalveluksia ole joka sunnuntai. Muutenkin tykkään tästä Vimpelistä; täällä on jotenkin sellainen nöyrä yhteishenki, yhteenkuuluvaisuuden tunne. Etenkin viime aikoina, kun on kovia koettelemuksia sattunut usean perheen kohdalle, tuntuu kuin koko kylä itkisi ja rukoilisi. Suru on meidän yhteinen.

En malta myöskään olla kehumatta tätä paikallislehteä; taas vertaan siihen kymenlaaksolaiseen. Tässä on koko elämän kirjo, kehdosta hautaan luettavissa.

Pidetään jatkossakin huolta toisistamme, luetaan Sanaa ja rukoillaan Vimpelin puolesta, että täällä meidän kuntalaisten olisi edelleen hyvää asua.

Helka Tuomisalo
Vimpeli

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.