Itsenäisyyspuolueen perustaja on kuollut

Itsenäisyyspuolueen perustajana ja puheenjohtajana toiminut Antti Pesonen menehtyi 5.4. vakavaan sairauteen.

Alajärveläinen Pesonen työskenteli puolueen puheenjohtajana vuosina 2004–2015. Pesonen toimi Alajärven kaupunginvaltuutettuna 2009–2012. Äskettäin kerrottiin, että Pesonen vetäytyy kuntavaaleista sairastumisensa vuoksi.

Asiasta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Pohjalainen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.