Vauhdikas kisa Lakiksella

Ville Heikkilä menetti kelkkansa hallinnan rinteen alaosassa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Moottorikelkkailukauden mäkiratapäätöskilpailu käytiin Lakeaharjulla tänään. Kilpailijoita tuli kisaan ympäri maata. Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa, ja tykkilunta riitti rinteessä. Vauhdikkaassa kisassa ei vältytty onnettomuuksilta, mutta vakavia loukkaantumisia ei onneksi tapahtunut.

Mainos

Järviseutulaisista Evijärven Juha Perkkalainen (KartMK) vei Legendat-sarjan voiton täpärästi kolmen kierroksen yhteisajalla 18:11,39, toiseksi tulleen Jouko Kainulaisen hävitessä vain 18 sekunnin sadasosalla. Soinin Moottorikelkkakerhon Ilari Takala oli kolmas Pro-sarjassa, ja alajärveläinen Sanna Halla-aho (KartMK) ajoi junioreiden voittoon.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.