Äänestysaktiivisuus vilkkainta Vimpelissä

Julkaistu:

Aihe:

Kuntavaaleissa Järviseudun alueella uurnille vaelsi reilu 60 prosenttia äänioikeutetuista. Vimpelissä äänestettiin vilkkaimmin, siellä ääntään käytti 70,9 prosenttia äänioikeutetuista. Ääniä annettiin yhteensä 1719

Seuraavaksi aktiivisin oli Lappajärvi, 68,1 prosenttia, 1787 ääntä. Alajärvellä äänestysaktiivisuus jäi 64,8 prosenttiin (2424 ääntä) ja Evijärvellä 64,4 prosenttiin (1787 ääntä). Kauhavan äänestysprosentti jäi 64,5:een ja ääntään käytti 8518 henkilöä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.