Sähly on hauska harrastus

NuorisotoimenAlajärven  järjestämä sählykerho on liikuttanut lapsia Paavolan koululla kevätlukukauden ajan. 7-12-vuotiaille tarkoitettu kerho täyttyi hetkessä, ja enemmänkin tulijoita olisi ollut. Rajoittavana tekijänä on ollut salivuorojen puute. Toiveissa on, että tilanne korjaantuu syksyllä.

–Kerhoon on voitu ottaa 16-18 lasta, kun tulijoita olisi ollut 45, kertoi kerhoa vetävä vapaa-aikaohjaaja Oskari Viitakangas.

Hänen työparinaan toimii Oskari Koskenmäki.

Lasten mielestä sähly on hauskaa ja hyvää liikuntaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.