Kuusi hakee tekniseksi johtajaksi

Vimpelin kunnassa 26.4. kello 12 saakka haettavissa ollut teknisen johtajan virka kiinnostaa kuutta henkilöä.

Teknisen johtajan virkaa hakivat talonrakennusinsinööri Antti Kantola, insinööri Tero Linnanmäki, diplomi-insinööri Mikko Rantalahti, insinööri Jouni Saunamäki, insinööri Kari Silla ja insinööri Susanna Aho.

Vimpelissä avautui teknisen johtajan virka, kun lokakuussa tehtävässä aloittanut Markku Leppäniemi jätti eroanomuksensa maaliskuun puolivälissä. Leppäniemi ilmoitti kunnanhallitukselle, että hänen työsuhteensa päättyy koeajan päättymispäivään 16.4.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.