Veikoille avausvoitto

Lappajärven Veikkojen naisten Superpesis-joukkue haki seurahistorian ensimmäisen otteluvoiton Lappeenrannasta sunnuntai-iltana. Lappeenrannan Pesä Ysien ja Lappajärven Veikkojen välinen ottelu päättyi 0-1.

LaVe voitti avausjakson juoksuin 3-5. Päätösjakso päättyi tasalukemiin 2-2. Veikoilla oli vielä neljännen vuoron tasoittavallaan kahden palon ajolähtö ja mahdollisuus jaksovoittoon, mutta juoksujenteko ei onnistunut.

LaVen parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt ja yhden tuonut Essi Ritola (kuvassa).

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.