Tieremontti alkoi Evijärvellä

Etelä-Pohjanmaan Ely-keskus on aloittanut kantatien 63 parantamisen ja leventämisen Evijärven kunnan alueella välillä Evijärvi–Ina.

Kohteen pituus on noin 13,7 kilometriä. Hankkeen yhteydessä uusitaan myös Lassilan sillan päällysrakenne. Pääurakoitsijana toimii Suomen Maastorakentajat  Oy.

Kantatie parannetaan ja levitetään siten, että tien leveydeksi tulee yhdeksän metriä. Tien vaakageometriaa parannetaan rakentamalla kaksi oikaisua.

Tien pintarakenteet uusitaan ja tien kuivatusta parannetaan. Lassilan vesistösillan päällysrakenteet uusitaan. Työnaikainen tieliikenne sillan kohdalla kulkee siltatöiden ajan kiertotien ja kalustosillan kautta syyskuusta ensi vuoden kesäkuuhun. Kiertotiellä on käytössä liikennevalo-ohjaus.

Työt kohteella ovat alkaneet tällä viikolla ja tämän hetken tiedon mukaan hanke valmistuu syksyllä 2018. Kohteen kustannusarvio on noin neljä miljoonaa euroa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.