Nuoret ideoivat omat syystanssiaiset

Julkaistu:

Kategoria:

,

Jotain erilaista. Tämä oli tavoitteena, kun nuorten juhlatoimikunta suunnitteli omaa tapahtumaansa Evijärven kunnan 150-vuotisjuhlavuoden ohjelmaan.

Syntyi idea nuorten omista syystanssiaisista, jotka järjestetään tämän viikon lauantaina Evijärven nuorisoseuralla. Ovet avautuvat illalla puoli seitsemältä. Ohjelmaa on puoleenyöhön asti.

Ensin lavalle nousee Blackbirds, joka soittaa tanssimusiikkia iltaseitsemästä yhdeksään asti. Loppuillan musiikista vastaa DJ Klemola.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta osallistujilta toivotaan juhlavaa pukeutumista. Nuorten mukaan kenenkään ei kuitenkaan tarvitse lähteä erikseen tanssiaismekkokauppaan, vaan tapahtumaan kelpaa hyvin kaapista löytyvät juhlavaatteet.

Mainos

Vaikka taustatukena on ollut muutama aikuinen, yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret ovat vastanneet itse tapahtuman käytännönjärjestelyistä. Järjestelyissä onkin ollut monenlaista mietittävää aina juhlapaikan ja esiintyjien hankkimisesta erilaisiin lupiin ja järjestysmiesten hankintaan.

Vaikka kyseessä on Evijärven juhlavuoden tapahtuma, väkeä toivotaan mukaan myös naapurikunnista.

–Toivottavasti tulee porukkaa. Ja kiva ilta! nuoret toivovat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.