Vedon Minitytöille pronssia

Minityttöjen joukkue päätti kautensa voitokkaaseen päätösturnaukseen. Kuva: Tiina Kangasaho
Vimpelin Vedon koripallon minitytöt taistelivat pronssille Keskisen alueen kevätsarjassa.

Sunnuntaina Lapualla pelatussa päätösturnauksessa Veto voitti molemmat ottelunsa. Korikobrat -06 kaatui lukemin 33-59 ja toisessa ottelussa Veto voitti Korikobrat-07 puhtaasti 102-17.

Joukkueessa pelasivat kauden aikana Aleksandra Jaatinen, Neea Rannanpää, Janna-Juulia Mäenpää, Alina Järviaho, Jenni Pajala, Annu Pajala, Emmi Raivio, Eerika Niemitalo, Pihla Etelämäki, Silja Kangas, Noora Korkea-aho, Siiri Korri ja Nelly Hänninen. Joukkuetta valmensivat Noora Järvikangas ja Emmi Vehka-aho.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.