Näyttely Suomen jääkäreistä Latviassa avattiin

Kauhavan puukko- ja tekstiilimuseossa avattiin tänään illalla näyttely "Suomen jääkärit Latviassa."

Kauhavan puukko- ja tekstiilimuseossa avattiin tänään illalla näyttely “Suomen jääkärit Latviassa.” Latvian kansallisarkisto on laatinut näyttelyn yhteistyössä Suomen kansallisarkiston ja jääkärimuseon kanssa. Ensimmäisen kerran se on ollut esillä helmikuussa Latvian Liepājassa järjestetyissä jääkärien sotilasvalan 100-vuotismuistojuhlissa. Keväällä osa näyttelystä on ollut esillä Tallinnan yliopistolla. Kauhavalla se on nähtävissä syyskuun loppuun asti.

Avajaisissa puhui muun muassa Latvian Suomen-suurlähettiläs Uģis Bambe (kuvassa).

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.