ILOsta osa Terveystaloa

Vimpelissä ja Tuurissa toimivan Lääkäriasema ILOn yhdistyminen Terveystaloon on saatu päätökseen, ja uudistuneet toimipaikat avautuivat 3. syyskuuta. Terveystalo osti Lääkäriasema ILOn maaliskuussa 2018.

Toiminta jatkuu asiakkaille tutuissa tiloissa saman henkilökunnan voimin, mutta tavoitteena on kehittää ja uudistaa paikallista palveluvalikoimaa.

–Molempiin toimipaikkoihin on esimerkiksi tulossa lisää erikoisalatarjontaa. Terveystalolla on iso valtakunnallinen verkosto, joka on mahdollistanut muun muassa kattavan digitaalisen palvelutarjonnan kehittämisen. Vimpelin ja Tuurin asiakkaat saavat nyt käyttöönsä esimerkiksi ympäri vuorokauden palvelevan Lääkäri-chatin ja Oma Terveys -mobiilisovelluksen, jossa voi muun muassa varata ajan ja seurata omia terveystietojaan, kertoo yksikönjohtaja Titta Luoma-Kohtala Terveystalosta.

Terveystalolla on ennestään Etelä-Pohjanmaalla toimipaikat Alajärvellä, Kauhajoella, Kauhavalla, Lapualla ja Seinäjoella. Toimipaikkaverkoston laajeneminen mahdollistaa alueen asiakkaille entistä joustavamman asioinnin.

–Työterveysasiakkailta on jo saatu tästä positiivista palautetta. Jos esimerkiksi Seinäjoelta käy töissä Tuurissa, voi työterveydessä asioida nyt myös kotipaikkakunnallaan, mikäli työnantajan kanssa on niin sovittu, Luoma-Kohtala sanoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.