Lappajärveläisten kinkku suli parhaiten

Jägermaister Kortesjärveltä vei kauhavalaista Matti Nykästä 6–0.
KJV:n perinteinen ”Kinkkusulaa”-futsalpuulaaki pelattiin tapaninpäivänä seitsemän joukkueen voimin.

KORTESJÄRVEN Järvi-veikkojen jalkapallojaoston perinteinen ”Kinkkusulaa”-futsalpuulaaki pelattiin tapaninpäivänä seitsemän joukkueen voimin.

Voittajaksi ylsi viime vuoden viitonen, Rupusakki Lappajärveltä. Kuninkuutta ei ratkaistu loppuottelussa, vaan kaikki vastaan kaikki -pisteiden perusteella.

Uusi tulokas, Seinäjoki Young Icons, sijoittui neljänneksi. Muut joukkueet olivat DJ Alligator Seinäjoelta, Matti Nykänen Kauhavalta, Evi City Stars Evijärveltä ja Nuestro Sexo Amor de Familia ja Jägermaister Kortesjärveltä.

Tapaninpäivänä on pelattu futsalia vuodesta 2001 lähtien.

–Joukkueita oli ilahduttava määrä, ja salilla oli muutenkin tosi paljon porukkaa, sanoo seuran puheenjohtaja Jouni Mattila. –Mukavaa, että kun järjestetään jotakin, niin se vetää porukkaa. Tapaninpäivä ei ehkä ole kaikille paras aika, mutta ollaan monta vuotta pidetty pelit tähän aikaan, ja se on ollut mukava tapa sulatella jouluruokia.

LAPPAJÄRVELÄISET pokkasivat voitostaan Hannu Vainionpään pokaalin.

Loppukesästä kuolleelle Vainionpäälle pidettiin samalla hiljainen hetki. Kaikilla sarjatasoilla uransa varrella pelannut mies asui Kortesjärvellä vuosina 2000–2007, ja oli sinä aikana kehittämässä paikallista futsalia. Kinkkusulaa-pelit lähtivät hänen ideastaan, ja hän myös luovutti voittajalle annettavan pystin.

–Hannu oli muutenkin pidetty kaveri, ja ajateltiin, että nyt oli hyvä hetki muistaa häntä, Mattila sanoo.

Tulokset:

  1. Rupusakki (Lappajärvi): 6 ottelua, 4 voittoa, 2 tasapeliä, 0 tappiota
  2. DJ Alligator (Seinäjoki): 6, 4, 1, 1
  3. Jägermaister (Kortesjärvi): 6, 2, 2, 2
  4. Seinäjoki Young Icons: 6, 2, 2, 2
  5. Nuestro Sexo Amor de Familia (Kortesjärvi): 6, 2, 2, 2
  6. Evi City Starts (Evijärvi): 6, 1, 3, 1
  7. Matti Nykänen (Kauhava): 6, 0, 0, 0

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.