Lassilan silta ei mene uusiksi

AINAKIN Evijärven somessa on huhuttu, että Lassilan vastaremontoitu silta olisi notkolla, koska se olisi kunnostettu jollakin tavalla väärin, ja että se jouduttaisiin remontoimaan tai rakentamaan uudelleen.

Projektipäällikön, elyn Janne Ponsimaan mukaan huhuissa ei ole perää.

–(Sillassa) ei ole mitään ongelmia, hän sanoo. –Rakentamisen aikana havaittiin vanhassa anturassa saneeraustarvetta, ja siksi sillan välituen antura päätettiin mantteloida, eli anturan ympäri valettiin 50 senttimetriä paksu uusi betonikerros.

–Tällä toimenpiteellä  varmistetaan sillan pitkäikäisyys. Mitään painumia ei ole tapahtunut, eikä sillan käytölle ole ollut missään vaiheessa estettä. Työtä ei alun perin oltu suunniteltu tehtäväksi, ja siksi työ venyi talveen saakka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.