Vapaat toimitilat löydettävissä uudessa verkkopalvelussa

Toimitilat -palvelusta löytyy Alajärven, Soinin ja Vimpelin vapaat toimitilat ja yritystontit. Kuvakaappaus www.jpyp.fi -sivustolta.
Toimitilat-palvelussa voit ilmoittaa nyt myös kokous-ja juhlatilat sekä etätyöpisteet.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoimassa Elinvoimaa kuntiin –hankkeessa haettiin viime keväänä ratkaisua koota kuntien, yritysten, seuratoimijoiden ja yksityisten vajaakäytössä olevat tilat ja tontit yhteen. Ratkaisuna syntyi Toimitilat –verkkosivusto, joka on rakennettu JPYP:n kotisivuille, mihin myös kunnat ohjaavat omilta kotisivuiltaan toimitiloja etsivät asiakkaat. JPYP ylläpitää vapaiden toimitilojen ja tonttien sivustoa yhteistyössä Alajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueella toimivien kiinteistövälittäjien kanssa.

Uutta palvelua on kehitetty edelleen ja nyt sinne on mahdollisuus lisätä myös esim. kuntien, yritysten, seurakuntien ja yhdistysten tarjoamat vuokrattavat sekä varattavissa olevat kokous-ja juhlatilat sekä etätyötiloiksi soveltuvat tilat. Tavoitteena on saada alueemme tilatarjonta paremmin esille ja helposti löydettäväksi. Palveluun haluttiin mukaan myös etätyöhön soveltuvat tilat, sillä työn tekeminen on murroksessa ja digitalisaation kehittymisen myötä työn tekeminen ei monissakaan toimenkuvissa ole enää paikkaan sidottua. Ihmiset haluavat ja voivat yhä enemmän vaikuttaa siihen missä ja milloin he tekevät työtä.

Palvelussa ilmoittaminen on tarkoitettu Järvi-Pohjanmaan alueella tiloja tarjoaville tahoille. Palvelusta löytyy Alajärven, Soinin ja Vimpelin vapaat toimitilat ja yritystontit. Tiloja voi hakea käyttötarkoituksen tai kunnan mukaan. Ilmoitusta varten tarvitset tilan tai tontin perustiedot kuten sijainnin, varustelun sekä hyvälaatuisia valokuvia. Tilasta ilmoittaminen on maksutonta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.