Yhdeksän haki Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtoriksi

Vapautuva Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtorin virka kiinnosti yhdeksää hakijaa.

Virka täytetään ajalla 1.5.2019 – 31.7.2020. Sitä hakivat Haapa-aho Annukka, sosionomi (ylempi AMK), Alajärvi, Pesonen Tuomo, FM, Kärsämäki, Neulaniemi Maria , FM, Mustasaari, Peltola Sari-Maarit, FL, Jyväskylä, Mäki-Ettola-Mustonen Hannele, Käsi-ja taideteollisuusalan ammattiopettaja, Kauhajoki, Väänänen Titta, KM, Alajärvi, Kynnäs-Teeriniemi Leila, KM, Taivalkoski, Tupila Johanna, KM, Ilmajoki ja Vähä-Antila-Nieminen Jaana, KM, Hämeenlinna.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.