Kuvia Haapikylän punaisten poskien päivältä

Evijärven Haapajärvenkylän asukkaat pitävät parin vuoden välein pienen talvitapahtuman, jonka he ovat ristineet punaisten poskien päiväksi. ”Paistetaan makkaraa, juodaan kahvia, vaihdetaan kuulumisia, ja pari vuotta sitten meillä oli ponikin, jolla pienimmät ratsastivat, mutta nykyään he vain kiipeilevät puissa ja keksivät ihan itse omaa viihdykettään”, nauroi kyläyhdistyksen rahastonhoitaja Merja Luokkakallio. Kuvassa lapsia kiipeilemässä laiturilla Vasikkaniemen rannassa, missä tapahtuma järjestettiin sunnuntaina.

Evijärven Haapajärvenkylän asukkaat pitävät parin vuoden välein pienen talvitapahtuman, jonka he ovat ristineet punaisten poskien päiväksi.

–Paistetaan makkaraa, juodaan kahvia, vaihdetaan kuulumisia, ja pari vuotta sitten meillä oli ponikin, jolla pienimmät ratsastivat, mutta nykyään he vain kiipeilevät puissa ja keksivät ihan itse omaa viihdykettään, nauroi kyläyhdistyksen rahastonhoitaja Merja Luokkakallio sunnuntaina Vasikkaniemessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.