ELY-keskuksen asiakastyytyväisyys parani edellisvuodesta

Maakuntauudistuksen valmistelu sävytti vuoden 2018 toimintaa, mutta palvelujen ja osaamisen kehittämiseen panostettiin ELY-keskuksissa edelleen. Valtakunnallisen palvelutyytyväisyyskyselyn tulosten mukaan palveluiden ja asiakastyön laatu on onnistuttu ylläpitämään muutosvalmistelun aiheuttamasta kuormituksesta huolimatta.

Palvelutyytyväisyyskysely tehdään ELY-keskusten ja ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA-keskus) palveluista vuosittain.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa vastaajia oli 159. Vastaajia oli varsin tasaisesti maksatuspalveluihin, rahoituspalveluihin ja valvontapalveluihin. Yritysten kehittämispalvelujen analyysi- ja konsultointipalveluissa vastaajia oli selkeästi vähemmän. Lupapalvelujen vastaajia ei Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa ollut.  Kyselyn asteikko on 1-5.

Palautteen mukaan kokonaistyytyväisyys on jatkanut paranemistaan edellisvuodesta, mutta kehitettävää on edelleen asian käsittelynopeudessa etenkin maksatuspalveluissa ja rahoituspalveluissa. Myös sähköisten järjestelmien toimivuuteen ja opastamiseen on kiinnitettävä huomiota

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.