Poikkeamislupa, tienhoitoavustuksia, tulvapumppu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN tekninen lautakunta päätti myöntää Evijärven kuntoilukeskus ry:lle poikkeamisluvan pohjapinta-alaltaan 670 m² kuntoilukeskuksen rakentamiseksi Peltoaho 7 -tielle. Kulkuyhteys rakennettavalle kuntoilukeskukselle tulee Peltoahon kautta. Hakija on tehnyt kiinteistön määräalasta vuokrasopimuksen sekä kiinteistökaupan esisopimuksen kiinteistön nykyisen omistajan kanssa.

TIENHOITOAVUSTUKSIA jaetaan yhteensä 34 259,26 euroa. Tiekuntien tienhoitoavustushakemuksia tuli 30, jotka käsittävät yhteensä 72,5 kilometriä yksityistietä. Luokiteltuja yksityisteitä kunnassa on 93 kilometriä.

LAUTAKUNTA pyytää rakennustarkastajaa kartoittamaan keskustan alueella olevat huonokuntoiset tai epäsiistit rakennukset. Rakennustarkastajaa pyydetään antamaan keskustan alueella olevien huonokuntoisten tai epäsiistien kiinteistöjen omistajille toimenpideohjeistukset rakennusten korjaamiseksi ja ympäristön siistimiseksi.

Mainos

MÄKIREINI Oy:ltä hankitaan siirrettävä tulvapumppu 24 800 eurolla (alv 0%).

LINNAN vesiyhtymän vesijohtoverkosto, lukuun ottamatta nykyistä vesikaivoa, liitetään kunnan vesijohtoverkostoon. Linnan vesiyhtymän nykyinen vesikaivo tarvikkeineen ja liittymineen ei siirry kunnan vesilaitokselle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.