Tami koutsaa JPK:n 05-joukkueen kauden viimeiseen otteluun

JPK:n "nollavitoset" pelaavat viimeisen kotiottelunsa Järviseudun jäähallissa 24. maaliskuuta. Heidät johtaa otteluun Juhani "Tami" Tamminen.

Yksi aikakausi JPK-laisessa jääkiekkoilussa päättyy tulevana sunnuntaina, kun JPK ”nollavitosten” yhteinen hieno matka päättyy kotiotteluiden osalta kello 15.00 alkavassa ottelussa, kertoo JPK:n hallituksen puheenjohtaja Petri Koskenmäki.

-Panoksena on mahdollisesti vielä paikka ”auringossa” Hämeen sarjan Final Four -lopputurnauksessa. Joka tapauksessa JPK05 pelaa viimeisen kotiottelunsa tutulla kokoonpanollaan, näin ollen suurta ja haikeaa urheilujuhlan tuntua on ilmassa.

Tulevalle kaudelle osa pelaajista siirtyy eri seuroihin ja osa oman seuran sisällä eri joukkueisiin. Suurin osa pelaajista on ollut mukana eskari-iästä lähtien, joten yhteinen taival on ollut pitkä. Ensimmäisen pelinsä porukka pelasi 2011, joten kahdeksan yhteistä pelivuotta on takana. Eskarista on siirrytty tänä aikana yläkouluun, vauhtia ja taitoa tullut roimasti lisää ja luistimen koko kasvanut. Myös valmennus ja joukkueenjohto on pysynyt lähes samana koko ajan.

-JPK05 on ollut yksi alueemme menestyneimmistä joukkueista ikäluokassaan. Viimeisen kautensa se on kiekkoillut D1AAA-sarjaa Hämeen lohkossa, jossa vastaan on luistelleet muun muassa Tappara ja Ilves. Heittopussin roolia JPK”nollavitoset” eivät ole suostuneet ottamaan, vaikka isoja ja kovia liigaseuroja on ollut vastassa.

Tulevana sunnuntaina tämä kaikki huipentuu ja päättyy kotihallissa, kun viimeisessä yhteisessä kotiottelussa vastaan asettuu kivenkova KooVee. Ja kun on kyseessä JPK ”nollavitoset”, niin asiat eivät mene mitenkään tavanomaiseen ja vaatimattomaan tyyliin. Viimeiseen kotiotteluun on nimittäin haettu vahvistusta valmennukseen ja henkiseen puoleen. Aitioon on tulossa tuttujen valmentajien lisäksi raudanluja Leijonalegenda #79 Juhani ”Tami” Tamminen. Tamminen vetää joukkuepalaverin ennen ottelua ja ”koutsaa” koko ottelun JPK:n vaihtoaitiossa. Ottelun jälkeen on mahdollisuus jututtaa Tamia ja räpsiä tietysti pakolliset selfiet.

-On aika osoittaa kunnioitusta ja arvostusta JPK ”nollavitosille”, JPK-seuralle ja tietysti ”Tami” Tammiselle.  Nyt jos koskaan mökki täyteen, Koskenmäki kehottaa seudun jääkiekkoväkeä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.