Mielipiteeni, tahtoni ja vakaumukseni

En halua Suomen olevan holhouksessa, muiden määrätessä asioistamme, vaan itsenäinen kansakunta, joka päättää ja määrää omistuksensa sekä tekemisensä itse. 

Ensisijaista on huolehtia oman kansan hyvinvoinnista ja lopettaa tuhoisa massamaahanmuutto. Pakkokilpailutus ja yksityistäminen mahdollistavat kansallisen omaisuutemme ryöstön globalistin hyväveliverkoston taskuihin.

Maamme saastuttava ja vesistöt tuhoava kaivostoiminta, metsiemme raiskaukset avohakkuilla täytyy lopettaa. Lakimme ei suojele elämää ja hyvinvointia maassamme, vaan tuhoaa sitä monin tavoin kaikilla elämänalueilla ja se pitää muuttaa.

Puoluetuet tulee poistaa ja järjestäytyneet rikollisliigapuolueet lopettaa, äänestys muuttaa enemmistövaalista oikeudenmukaiseksi suhteellisuusvaaliksi. 

Kaikki valtion ja kuntien omistamat, ja kansan tasavaltana tuottamat palvelut, jotka nyt on muutettu tehotuotantolaitoksiksi todellisen palvelun sijaan, tulee palauttaa takaisin voittoa tuottamattomiksi, itsensä ylläpitäviksi palveluiksi. 

Sote- ja maakuntauudistus on lopetettava. 

Palautetaan kuntiin niiden autonomia ja niistä lakkautetut palvelut. Näin tulee työpaikkoja työttömille. Kuntien sekä valtion talous pääsee näin nousuun ilman minkäänlaisia veronkorotuksia.

Laiton kiinteistövero poistoon. Tuetaan ihmisten asumista omissa kodeissaan. 

Hankitaan palvelut ensisijaisesti lähituottajilta, ja tuetaan pienyrittäjyyttä.

Palautetaan vanhemmille oikeus olla vanhempia, turvataan lapsille omassa kodissa omien vanhempien luona asuminen: annetaan kaikki apu ensisijaisesti kotiin. Lapsilla rahastus ja menossa oleva laillistettu lastenryöstö on lopetettava ensitilassa. 

Mielisairas avioliittolaki pitää purkaa. Totuus sekä oikeudenmukaisuus palautettava koko lainsäädäntöön nykyisen valheen ja petoksen sijaan. 

Kaikki veronkierron mahdollistavat porsaanreiät tulee tukkia, ja kaikki valtiopetokset rangaista. 

Hoitohenkilökuntaa tulee palkata riittävästi jokaiseen laitokseen. Ihmisarvo on palautettava. Resurssipula ei saa olla este ihmisen tarvitsemalle ja hänelle kuuluvalle hoidolle. Tässä maassa on niin paljon mätää, että se kaikki on korjattava kaikilta elämänalueilta. 

Haluan erota EU:sta. Suomen Kansan Tasavaltana voimme tehdä tämän kaiken.

Mielestäni maamme asioista tulee päättää ainoastaan Suomessa syntyneet Suomen kansalaiset.

Reija Kuparinen, eduskuntavaaliehdokas, Kansanliike Suomen Puolesta

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.