Leppilampi konsertoi Lappajärvellä

Pitkän linjan gospel-muusikko Jukka Leppilampi esiintyy Lappajärven kirkossa tänään tiistaina kello 19 alkaen.

Ylivieskasta kotoisin oleva, Golden Gospel -palkittu Leppilampi oli laulanut kuopiolaisessa Finnforest-orkesterissa ennen liittymistään kangasalalaiseen Tabula Rasa -yhtyeeseen, jonka perustajajäseniä oli kitaristi Heikki Silvennoinen. Vuonna 1980 Leppilampi vieraili Pro Fide -yhtyeen levyllä Lauluja kahdesta maailmasta laulusolistina.

Jukka Leppilammen poika, Mikko Leppilampi, on tunnettu näyttelijä. Säveltäjänä Jukka Leppilampi on toiminut oman soolotuotannon lisäksi myös muille artisteille kuten Jonna Järnefeltille. Hän on tehnyt myös jonkin verran sanoituksia.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.