Kaksineuvoisen johtaja Antti Perkkalainen eläkkeelle

KUNTAYHTYMÄ Kaksineuvoisessa on vapautumassa kuntayhtymän johtajan virka. Se on tarkoitus täyttää 1. tammikuuta 2020 alkaen. Määräaikaisena viran voi ottaa vastaan jo 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.  

–Nykyinen johtaja Antti Perkkalainen jää eläkkeelle 1.1.2020 alkaen, ja siksi haemme seuraajaa. Antilla on pitämättömiä vuosilomia, joten hän jää ensin lomalle 1.11. alkaen, jolloin uusi johtaja voi siis työnsä aikaisintaan aloittaa, johtava ylilääkäri Heidi Ojala kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.