Sivuluisurockin mainosvideo julkaistiin — katso kuvia videolta

MAAN matkalla kohti Sivuluisurockia. Kuva: Sivuluisurock/Tomi Saarijärvi

Sivuluisurockin mainosvideota kuvattiin viime kuun lopussa ympäri Kortesjärveä sekä Ylihärmän Kiistolassa ja Ilveskivellä Kortesjärven ja Purmoon rajamaastossa. Tomi Saarijärven kuvaama video julkaistaan toukokuun aikana.

–Taitaa tulla hyvin eeppinen ja perinteistä poikkeava mainosvideo, tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.