Helenan Tilipalvelu laajentaa toimintaansa

Mira Alatalo ja Helena Apilasaho tutkivat tilikirjoja jatkossa Vimpelin keskustassa sijaitsevassa toimistossa. Helenan Tilipalvelun kolmas työntekijä on Hannes Apilasaho.

Julkaistu:

Aihe:

TILIPALVELULLA on laaja kokemus erilaisista maatalouden toimintamuodoista; Helena Apilasaho on tehnyt alihankintana töitä muun muassa Pro Agrialle.

–Kaiken kaikkiaan asiakkaita on laajalla skaalalla partureista kuljetusliikkeisiin ja kirvesmiehistä leipureihin rannikolta Jyväskylään, yritysmuotoja toiminimistä osakeyhtiöihin ja yhtymiin.  Kysyntää on myös pienemmille, ketjuihin kuulumattomille tilitoimistoille.

Äitiysvapaansa aikana Apilasaho on työskennellyt sunnuntaisin, koska Kela sallii työn teon niinä päivinä, joilta ei maksa päivärahaa. Keväällä Kauhavan Yrittäjäopistolta merkonomiksi valmistunut Mira Alatalo on ollut hänellä osa-aikaisena työntekijänä tammikuusta saakka. Kummallakin on kaksi lasta, ja osa-aikainen työ sopii hyvin yhteen perheen kanssa toimien kevyempänä laskuna työelämään.

–Kapasiteettia ja joustoa kuitenkin löytyy! Tavoite on, että asiakkaita saataisiin niin, että jossakin vaiheessa kummallakin kirjanpitäjä-äidillä olisi täysipäiväinen työ tässä, Helena Apilasaho toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.