Helenan Tilipalvelu laajentaa toimintaansa

Mira Alatalo ja Helena Apilasaho tutkivat tilikirjoja jatkossa Vimpelin keskustassa sijaitsevassa toimistossa. Helenan Tilipalvelun kolmas työntekijä on Hannes Apilasaho.
Helenan Tilipalvelu palvelee jatkossa entistä leveämmin hartioin sekä Kortesjärvellä että Vimpelissä. Äitiysvapaalta palannut yrittäjä Helena Apilasaho siirtää toimistonsa kotoaan Itänurkantieltä entisen Osuuskaupan talona tunnetun kiinteistön yläkertaan, missä asiakkaita palvelee hänen lisäkseen Mira Alatalo. –Kortesjärvellä toiminta jatkuu entisellään, eli toimisto on auki kahtena päivänä viikossa. Kirjanpitäjää tullaan näkemään taas sielläkin toimistolla, alustavan suunnitelman mukaan vuorottelemme siellä isännöitsijän kanssa, Apilasaho kertoo.

TILIPALVELULLA on laaja kokemus erilaisista maatalouden toimintamuodoista; Helena Apilasaho on tehnyt alihankintana töitä muun muassa Pro Agrialle.

–Kaiken kaikkiaan asiakkaita on laajalla skaalalla partureista kuljetusliikkeisiin ja kirvesmiehistä leipureihin rannikolta Jyväskylään, yritysmuotoja toiminimistä osakeyhtiöihin ja yhtymiin.  Kysyntää on myös pienemmille, ketjuihin kuulumattomille tilitoimistoille.

Äitiysvapaansa aikana Apilasaho on työskennellyt sunnuntaisin, koska Kela sallii työn teon niinä päivinä, joilta ei maksa päivärahaa. Keväällä Kauhavan Yrittäjäopistolta merkonomiksi valmistunut Mira Alatalo on ollut hänellä osa-aikaisena työntekijänä tammikuusta saakka. Kummallakin on kaksi lasta, ja osa-aikainen työ sopii hyvin yhteen perheen kanssa toimien kevyempänä laskuna työelämään.

–Kapasiteettia ja joustoa kuitenkin löytyy! Tavoite on, että asiakkaita saataisiin niin, että jossakin vaiheessa kummallakin kirjanpitäjä-äidillä olisi täysipäiväinen työ tässä, Helena Apilasaho toteaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.