Härmän Kylpylä uudistaa brändiään

Julkaistu:

Aihe:

Kesällä 2019 käynnistyvä uudistus käsittää noin 3 miljoonan investoinnit asiakastilojen perusparannukseen ja palvelujen monipuolistamiseen, muutoksen kohteena tulee olemaan muun muassa hotellihuoneet, joiden edellisestä uudistuksesta on kulunut jo 20 vuotta.

Osa uudistuksesta on jo toteutunut. Viime syksynä perustettiin à la carte ravintola pääruokaravintolan kylkeen ja Ravintola Riihi saa aulaan baarin sisäterassin, jonne siirtyy myös Kotipizza. Myös kahvio siirretään ja kokouspalvelut modernisoidaan kokoustarjoilujen osalta.

Mainos

Kesällä hotellin päärakennuksen vastaanottotilat peruskorjataan ja tilat tulevat vastaamaan tulevaisuuden sote-haasteita. Esimerkiksi henkilökohtainen valinnanvapaus lisääntyy kun kuntoutusasiakas voi itse valita Kelan laatustandarit täyttävän palveluyksikkönsä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.