Härmän Kylpylä uudistaa brändiään

Vuonna 2010 Härmän Kylpylä satsasi noin 6 miljoonaa euroa kylpylä-, ravintola- ja hyvinvointipalvelutiloihin ja nyt käynnistyvässä uudistuksessa kohennetaan niin ilmettä kuin tilojakin.

Kesällä 2019 käynnistyvä uudistus käsittää noin 3 miljoonan investoinnit asiakastilojen perusparannukseen ja palvelujen monipuolistamiseen, muutoksen kohteena tulee olemaan muun muassa hotellihuoneet, joiden edellisestä uudistuksesta on kulunut jo 20 vuotta.

Osa uudistuksesta on jo toteutunut. Viime syksynä perustettiin à la carte ravintola pääruokaravintolan kylkeen ja Ravintola Riihi saa aulaan baarin sisäterassin, jonne siirtyy myös Kotipizza. Myös kahvio siirretään ja kokouspalvelut modernisoidaan kokoustarjoilujen osalta.

Kesällä hotellin päärakennuksen vastaanottotilat peruskorjataan ja tilat tulevat vastaamaan tulevaisuuden sote-haasteita. Esimerkiksi henkilökohtainen valinnanvapaus lisääntyy kun kuntoutusasiakas voi itse valita Kelan laatustandarit täyttävän palveluyksikkönsä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.