KJV/Kanu mukana taistelussa yläloppusarjapaikasta

Julkaistu:

Aihe:

KEVÄTKIERROKSEN jälkimmäinen puolisko Vaasan piirin kuudennessa divisioonassa jatkui KJV/Kanun osalta 15.6., jolloin Rasin kentälle vieraaksi saapui Alavuden APV. Kyseinen joukkue pelasi vielä viime vuonna yhtä tasoa korkeammalla Vaasan piirin viidennettä divisioonaa, mutta luopui paikastaan tälle kaudelle. Ottelu päättyi lopulta 0-2 (0-1) vierasjoukkueen voittoon.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo pelin viidennellä minuutilla, kun sinivalkoisissa pelaava kotijoukkue ei onnistunut purkamaan palloa alueeltaan millään ja vieraiden hyökkääjä sai laukoa pelivälineen vapaasti maalin. Joukkueen huoltajan Jouni Mattilan mukaan ottelu olisi ollut käännettävissä paremmalla viimeistelyllä, mutta oli siltikin varsin tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen.

–Kotijoukkueena hallitsimme peliä maalin jälkeen, mutta emme saaneet laitettua palloa verkkoon millään hyvistäkään paikoista. Toisella puoliskolla peli jatkui tasaisena, kunnes 82 minuutilla vieraat tekivät oikeastaan ainoasta kunnon paikastaan loppulukemat 0-2. Tappiosta huolimatta ottelu oli ihan hyvä peli meiltä. Varsinkin uudet pelaajamme Ristaniemi ja Piri osoittivat olevansa pelimiehiä. Mikä tärkeintä, pelaajilla asenne oli niin kuin pitääkin, Mattila kommentoi.

ALAVUTELAISTEN kohtaamisen jälkeen seuraavassa pelissään KJV/Kanu matkusti tiistaina 18.6. nurmolaisen Hyllykallion Myrskyn vieraaksi. Tasaisen ottelun ainokaisen iski 12. peliminuutilla Janne Aro ja tämän osuman turvin KJV/Kanu poistui Nurmosta kolme pistettä rikkaampana. Tuloksen myötä KJV/Kanu ilmoitti itsensä mukaan taisteluun yläloppusarjapaikasta nostamalla itsensä tasapisteisiin kurikkalaisen KuRyn ja lapualaisen Virkiä/2 kanssa.

Alkusarjan kamppailut jatkuivat 26.6. Kortesjärven urheilukentällä KJV/Kanun kotipelillä Kurikan Ryhtiä vastaan. Ottelussa joukkueen maalivahtina toimi Pekka Kivikangas, joka oli edellisessä pelissä ollut ottelun hahmo torjumalla nollapelin hyllykalliolaisia vastaan. Kotijoukkueen veräjänvartijalle vuosia tolppien välissä on jo muutama kertynyt.

–Ei tämä ole kautenani vasta kun neljäskymmenesviides. En varmaan vain yksinkertaisesti tiedä, että koska pitäisi lopettaa. Lopettaisin luultavasti heti, jos tänne tulisi sellainen kaveri maalivahdiksi, joka vetäisi vielä paremmat pohjat, Kivikangas naurahtaa maalin suulla ottelun alkulämmittelyissä.

Päivän ottelusta maalivahti ennusti tasaista kamppailua.

–Vastustajalla näyttäisi olevan nuorta kaveria. Tulee varmasti tiukka peli, Kivikangas analysoi.

Sateisessa säässä pelattu ottelu päättyi lopulta KJV/Kanun 2-1 voittoon (1-1). Ottelun ratkaisijaksi nousi kortesjärveläinen Matti Loukola kahdella osumallaan. Voittomaaliksi jääneen Loukolan maalin pohjusti evijärveläinen Jorma Eilonen upealla esityöllä. Tärkeän voiton myötä KJV/Kanu nousi kiinni yläloppusarjaan oikeuttavaan alkusarjan neljänteen sijaan. Joukkueen kevätkierroksen viimeinen ottelu pelataan torstaina 4.7. Lapualla, jolloin vastaan asettuu Virkiä/2.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA