Hyvin väkeä kerännyt Inan ilta saa ensi vuonna jatkoa: “Totta kai jatkuu”

Siiri Anttikoski (edessä) ja Emilia Saari liukumäessä.
Inan nuorisoseuralla järjestettiin torstaina pitkästä aikaa perinteinen Inan ilta -kylätapahtuma. Se oli osa Evijärvi-viikkoa.

INAN nuorisoseuralla järjestettiin torstaina pitkästä aikaa perinteinen Inan ilta -kylätapahtuma. Se oli osa Evijärvi-viikkoa.

Inalainen Yrittäjien puheenjohtaja Seija Rankinen ja Tapani Kokko muistelivat, että edellisestä Inan illasta on karkeasti parikymmentä vuotta aikaa. Siitä huolimatta väki — muita kyliä myöten — oli löytänyt tapahtumaan, ja Rankinen toteaakin, että se kannatti herättää henkiin.

–Ilman muuta kannatti. Ilta on ihan kuin ennen vanhaan. Keli on mahtava, osallistujia riittää ja tämä paikka, tämä järven ranta nuorisoseuran vieressä, herättää koko Inan henkiin, Rankinen sanoi. –Talkoohenki on Inassa ollut aina tosi voimakasta, ja tämäkin ilta suunniteltiin ja tehtiin talkootyönä. Päiväksi valittiin torstai, koska Inan ilta oli aina ennenkin Evijärvi-viikolla torstaisin.

Illan ohjelma oli pääasiassa perinteistä pienimuotoista markkinaohjelmaa, samaa kuin aiemmissakin Inan illoissa. Uutena mukaan otettiin kuitenkin rantalentopalloa.

Samalla henkiin herätettiin myös Inanlahden ympärijuoksu, johon osallistui kourallinen juoksijoita.

–Varmaan tulevaisuudessa porukkaa on vielä enemmän, kun Inanlahden ympärijuoksu pääsee jälleen vauhtiin. Ennen vanhaan täällä oli kymmeniä juoksijoita, Tapani Kokko kertoi.

–Jatkuuko ensi vuonna? Rankinen kysyi.

–Jatkuu, vastasi Kokko. –Totta kai jatkuu.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.