Sähkökatko Kortesjärvellä 22. heinäkuuta

Sähköt katkaistaan maanantaina 22. heinäkuuta kello 6.20–6.50 välisenä aikana huolto- ja kunnossapitotyön takia 110 kV:n verkossa.

Sähkökatko koskee Kortesjärveä (Tuhkasaari, Pirttinen, Salo, Fräntilä, Ylikoski, Porkholma, Saarijärvi, Purmojärvi, Pellinen) sekä Alahärmää (Kojola, Ekola, Vakkuri, Hanhimäki, Kuoppala). Ähtävän Sähkö-Voima Oy pahoittelee häiriötä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.